120195768_183084153404823_3539387271321282721_o.jpg

Het nieuwe kantoor

Historie

Bart en Ruben begonnen samen Praxilento in februari 2019. Eind 2019 is er gekozen om de naam te veranderen naar Gwerkt om de onderneming ook online te presenteren. Naarmate de tijd vorderde en de werkzaamheden werden uitgebreid is de volgende stap gemaakt in de professionalisering, namelijk een geheel eigen kantoor!

Het doel van Gwerkt

Het doel van Gwerkt is om iedere dag dé flexibele schil te zijn om elke opdrachtgever. Met dat doel voor ogen is Gwerkt gestart. Bij ons kun je vandaag terecht, voor de klus van morgen! Binnen ons online platform vind je direct de beschikbare Gwerktnemers. Gemakkelijk te selecteren door de dagen van jouw klus te kiezen en het is geregeld! Om dit te kunnen realiseren en om onze opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij gekozen voor een eigen kantoor. Een kantoor waar wij iedere dag optimaal gesprekken kunnen voeren met onze kandidaten en opdrachtgevers.

Inrichting

Tijdens het inrichten is er gekozen voor ruime tafels waar wij in alle rust de sollicitatiegesprekken en klantgesprekken kunnen voeren. Door de stalen taatsdeuren met ramen is de ruimte op te splitsen in 2 aparte kantoorruimtes waardoor de privacy wordt gewaarborgd en het gesprek kan worden gevoerd in volledige rust. Wij nemen de tijd voor onze opdrachtgevers en kandidaten om iedere vraag te beantwoorden.

Toekomst

In de toekomst gaan wij ervoor om samen met onze opdrachtgever en Gwerktnemers succes te behalen. Dit door onze gwerktnemers een baan te bieden waar zij iedere dag plezier in hebben en onze opdrachtgevers een praktisch personeelslid waarbij de flexibiliteit wordt geboden.

Zin in een kop koffie? Je bent van harte welkom, ook op afstand natuurlijk!