10 redenen om voor Gwerkt te kiezen

Personeel werven? Morgen aan het werk?

 

Gwerkt staat garant voor een professionele en persoonlijke aanpak voor het matchen van werkzoekende en opdrachtgever. Meld je meteen aan zodat je morgen nog aan de slag kunt! Of een gwerktnemer bij je bedrijf aan de slag hebt.

Waarom kiezen voor Gwerkt?

 

Hier 10 redenen waar je als bedrijf en werkzoekende niet omheen kunt!

 

1.    Inschrijven is gratis

Op zoek naar de ideale baan of kandidaat zit je niet te wachten op extra kosten. Daarom is bij ons het aanmaken van een account helemaal gratis. Dan kun je het altijd doen, toch? Baat het niet …

2.    Binnen 24 uur geregeld

Je job vinden of je nieuwe medewerker kan al binnen een dag. Vandaag inschrijven = morgen aan het werk.

3.    Gescreende kandidaten

Alle werkzoekenden worden bij ons zorgvuldig gescreend door bekwame arbeidsbemiddelaars. Positief voor beide partijen. Als opdrachtgever wil je tenslotte betrouwbaar en vakkundig personeel. Als werkzoekende weet je hierdoor wat je waard bent op de arbeidsmarkt.

4.    Verschillende branches en banen

Wij bieden praktische banen in vele sectoren aan t/m mbo niveau. Schrijf je je in als werkzoekende en ambieer je meerdere soorten werk? Geen probleem, Gwerkt is van alle markten thuis.

5.    Personeel meteen vastleggen

Personeel werven is gemakkelijk. Via enkele muisklikken leg je iemand vast die voldoet aan je wensen. Wel zo efficiënt. Ideaal toch?

6.    Geen ellenlange sollicitatieprocedure

Als werkzoekende maak je eenmalig een account aan, waarin je je wensen, uurloon en werktijden en -dagen aangeeft. Dat is alles. Daarna is het wachten tot je wordt ingepland door een opdrachtgever. Dat kan al binnen een dag!

7.    Persoonlijke benadering

Ieder mens is anders, iedere bedrijfscultuur ook. Daarom zijn wij van de persoonlijke aanpak. Wij verdiepen ons in jou om echt te weten wat bij je past. Hierin gaan wij niet over één nacht ijs. Wij zijn niet de grootste, maar wel persoonlijk.

8.    Ervaren arbeidsbemiddelaars

Door onze ervaring in de uitzendbranche met uiteenlopende bedrijven en gwerktnemers voelen wij feilloos aan wat een ideale match is. Of je nou op zoek bent naar tijdelijk werk, een parttime baan of fulltime baan.

9.    Werken in heel Nederland

Wij beperken ons niet tot een bepaalde regio. Onze bedrijven en kandidaten bevinden zich in het hele land. Handig voor als je in een breder gebied een baan of personeel wilt vinden.

10. Uitgebreide werkervaring op doen

Ervaring krijg je door te doen. Gwerkt geeft je dat. Door de veelvoud aan vacatures en bedrijven kun je veel jobs ontdekken. Een fijne manier om er achter te komen wat bij je past. Opdrachtgevers willen vaak ervaren mensen. Een win-win situatie dus.

 

Stel ons je vraag

Overtuigd? Maak meteen een persoonlijk profiel of bedrijfsprofiel aan. Heb je aanvullende vragen? Neem gerust contact op. Wij staan voor je klaar.

 

Neem contact op!