• Home
  • Wat doet Gwerkt voor je bedrijf?

Snel en efficiënt personeel werven

Snel en efficiënt personeel werven

Gwerkt helpt jouw onderneming binnen 24 uur aan bekwaam en zorgvuldig gescreend personeel voor iedere branche (t/m mbo-niveau). Met spoed praktisch opgeleide vakmensen nodig voor een (tijdelijke) klus? Gwerkt helpt je verder. Maak gratis een account aan

De pluspunten van Gwerkt:

  • Gratis inschrijven en zoeken naar Gwerktnemers
  • Meteen Gwerktnemers vastleggen, al vanaf de volgende dag
  • Personeel werven voor korte en lange termijn, alle dienstverbanden
  • Alleen grondig gescreende Gwerktnemers op ons platform

Passend personeel in een oogwenk

Als opdrachtgever zit je te springen om goed personeel. Het liefst wil je hier weinig tijd in steken en een maximaal resultaat. Snel, persoonlijk en efficiënt. Wij van Gwerkt helpen je met het vinden van de juiste kandidaat die binnen jouw bedrijfscultuur past, met de juiste opleiding en ervaring. Wij hebben ruime ervaring in het selecteren en vinden van passend personeel. Onze benadering is professioneel en persoonlijk.

Alle dienstverbanden

Parttime baan? Fulltime baan? Alle soorten en maten aan vacatures kunt u kwijt op ons platform. Tijdelijk werk voor slechts enkele dagen? Ook hier zijn talloze kandidaten voor te porren. Probeer het meteen uit door gratis een account aan te maken.

Uitsluitend gescreende kandidaten

Wij onderwerpen de werkzoekenden aan een uitgebreide screening, voordat hun profielen zichtbaar zijn binnen het platform. Onze screening gaat een stapje verder dan het controleren van de opleiding en ervaring. Wij trekken referenties na. Als wij aanleiding zien vragen wij soms een Verklaring Omtrent Gedrag aan. Dit alles voor goed en betrouwbaar personeel voor jouw bedrijf. 

Ook voor tijdelijke krachten

Dit doen wij niet alleen bij gwerktnemers die voor langere tijd een baan zoeken. Ook voor tijdelijk werk wil je tenslotte betrouwbaar en vakbekwaam personeel. Stel dat je maar voor één dag iemand nodig hebt, screening gebeurt altijd. Meer details weten over ons screeningsprogramma? Neem dan contact op, wij vertellen je graag alles. 

De ideale kandidaat gevonden?

In het profiel van je potentiele gwerktnemer zie je meteen het gewenste uurloon, de beschikbare werktijden en werkdagen. Met slechts enkele klikken leg je de ideale gwerktnemer vast. Simpel en snel. 

Vragen?

Onze professionals staan voor je klaar om je te woord te staan. Bel of mail ons.