Over ons

 

Wij zijn Gwerkt.nl

Jong en dynamisch, zo kun je ons omschrijven. Wij zijn ervaren arbeidsbemiddelaars en zetten ons dagelijks in voor de ideale match tussen opdrachtgever en gwerktnemer. Onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche maakt dat wij een neus hebben om de juiste mensen aan elkaar te koppelen. Onze dag is pas geslaagd als dit is gelukt.

Gwerkt brengt opdrachtgevers en werkzoekenden samen via dit online platform en persoonlijke dienstverlening

Wij van Gwerkt misten iets in de online wereld van vraag en aanbod van vacatures. De wereld van vandaag is snel en veranderend, wat ook geldt voor banenland. Daarom bieden wij een uniek online vacature platform met direct aanbod van praktische gwerktnemers. Om snel te kunnen zoeken en vinden als opdrachtgever. Morgen al aan het werk als gwerktnemer!

 

Persoonlijke aandacht

Het vinden van goed personeel is een uitdaging voor iedere ondernemer. Net als het vinden van een passende baan dit is voor een werkzoekende. Persoonlijke aanpak staat hierin centraal, voor zowel opdrachtgever als werkzoekende. Wij verdiepen ons in alle mensen. Wat past bij jouw bedrijf? Wat voor opdrachtgever vind jij ideaal?

 

Per direct werk

Op ons platform brengen wij opdrachtgevers en werkzoekenden samen voor tijdelijk werk, een parttime baan of een fulltime baan. Jobs voor praktisch opgeleide vakmensen in alle soorten en maten. Banen op korte en lange termijn (t/m mbo niveau).

 

 Pluspunten voor opdrachtgevers:

·         Gratis inschrijven en zoeken naar Gwerktnemers

·         Meteen Gwerktnemers vastleggen, al vanaf de volgende dag

·         Personeel werven voor korte en lange termijn, alle dienstverbanden

·         Alleen grondig gescreende Gwerktnemers op ons platform 

Schrijf je hier in als opdrachtgever

 

Pluspunten voor Gwerktnemers:

·         Gratis inschrijving en screening voor jou

·         Opdrachtgever vindt jou, jij hoeft niets te doen

·         Vanaf morgen al een nieuwe job

·         Samen kijken we wat je kan verdienen en wanneer jij wil werken 

Schrijf je hier in als Gwerktnemer

 

Gwerkt maakt het verschil!

Vragen of opmerkingen? Wij denken graag met je mee in grote en kleine oplossingen. Ons team zit voor je klaar om je verder te helpen. 

Neem contact op!