Uitgerust? Klaar voor een frisse start!

Klaar voor de start, af! Je hebt door jouw vakantie nieuwe energie en bent op zoek naar jouw droombaan. Hier vind je 4 redenen om nu op zoek te gaan naar het werk dat jou elke dag een vakantiegevoel geeft.

1. Nieuwe energie

Heerlijk hé, dat uitgeruste gevoel na je vakantie? Dit gevoel wil je eigenlijk wel vasthouden! Dat begrijpen wij. Door jouw vakantie ben je helemaal opgefrist en, zie je nieuwe mogelijkheden. Het perfecte moment om te solliciteren op de functie waar jij altijd al van hebt gedroomd. Hou dat vakantiegevoel vast en wij gaan samen aan de slag met het zoeken naar de perfecte job voor jou! Dit kun je doen door contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte match voor jou!

2. Nieuw begin, nieuwe kansen!

Misschien heb jij je baan verloren door corona. Dat is natuurlijk heel vervelend! Zie het als een nieuw begin, waarin je dus ook nieuwe kansen krijgt. Samen met jou denken wij na over wat er echt bij jou past en richten wij op het vinden van een nieuwe uitdaging die perfect aansluit op jouw wensen! Maak van de gelegenheid gebruik en maak je CV helemaal op orde.

3. Je hebt je diploma behaald

Gefeliciteerd, jij hebt je diploma op zak en kan aan het werk! Dat zal een heerlijk gevoel zijn. En nu? Bij welk bedrijf ga jij de eerste stappen in je carrière zetten? Hoe moet je solliciteren? Wij weten als geen ander dat, dit ook heel spannend kan zijn. Daarom helpen wij jou met veel plezier op weg. Schrijf je in of bel met ons, en wij helpen je met het vinden van je eerste baan.

4. Ga je dromen achterna

Wanneer of welke tijd het van het jaar ook is. Het is altijd het goede moment om je dromen achterna te gaan! Het kan zijn dat je niet op je plek zit op dit moment. Of heb je meer in je mars. Samen met Gwerkt bedenken we wat jou gelukkig maakt. Wij stomen je klaar voor de volgende stap in je carrière! Wij van Gwerkt.nl ondersteunen jou bij het maken van dit dappere besluit.

Wij bekijken wat je kwaliteiten zijn en bedenken vervolgens wat goed bij jou zou passen:

Je bent een aanpakker

Je steekt graag je handen uit je mouwen en kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamspeler. Dan kun je denken aan een baan binnen de productie. Direct starten als productiemedewerker? Schrijf je in.

Je bent gestructureerd

Als processen en projecten soepel en gestructureerd verlopen ben jij gelukkig. Dan zou een functie als operator heel goed bij jou kunnen passen. Wil je er meer over weten? Bel ons!

Je hebt 2 rechterhanden

Jij kan goed met je handen werken, bouw is echt jouw ding! Dan past een functie als bouwhulp, timmerman of schilder wellicht bij jou. We zoeken dat precies met jou uit tijdens een kennismaking. Nu inplannen.

Wil je meer weten over solliciteren en je eerste werkdag? Lees dan ook onze andere blogs. Of heb je vragen over onze dienstverlening en wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Bel ons dan of stuur een berichtje.

Schrijf je nu in!