Werken als stoffeerder

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dat kan via Gwerkt, met of zonder ervaring! Belangrijk is dat je technisch inzicht hebt, hard wil werken en twee rechterhanden hebt! Wij gaan samen met jou uitzoeken of een functie als woningstoffeerder bij jou past, en zo plezier in je werk gaat beleven. Meer weten? Lees verder.

Welke soorten stoffeerders zijn er?

Woningstoffeerders

Dit is de meest voorkomende functie via Gwerkt. Onze opdrachtgevers zoeken mankracht voor de volgende werkzaamheden:

  • Aanbrengen van zachte vloeren (zoals tapijt);
  • Aanbrengen van harde vloeren (zoals PVC);
  • Buitenzonwering monteren;
  • Egaliseren;
  • Plaatsen van glazen schuifwanden

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is dit de uitstekende functie voor jou!

Meubelstoffeerders

Bekleden van allerlei soorten meubels, bijvoorbeeld stoelen, banken. Als meubelstoffeerder repareer of vervang je stof van verschillende soorten meubels zoals banken en stoelen.

Autostoffeerders

De bekleding van de auto’s vervangen of repareren. Als autostoffeerder repareer je bijvoorbeeld scheuren in de bekleding, of vervang je volledige bekleding van auto’s.

Hoe kun je stoffeerder worden?

Heb jij twee rechterhanden en sta je te popelen om dit vak te leren? Bij onze opdrachtgevers kan je werkend ervaring opdoen. Natuurlijk zijn er opties om naast je werk een opleiding te volgen en wij zullen je hierin graag bij begeleiden.

Wat is belangrijk bij een woningstoffeerder?

Als stoffeerder is het belangrijk dat je klantvriendelijk en representatief bent! Je komt namelijk alle dagen bij mensen over de vloer!

Hoe ziet een dag als woningstoffeerder eruit?

Een werkdag is nooit hetzelfde! We zijn een jong en dynamisch bedrijf en streven naar dezelfde dynamisch werksfeer voor onze Gwerktnemers. Hou je van verschillende werkzaamheden, dan zit je goed met een functie als stoffeerder. Op een werkdag zul je met je technisch inzicht bijvoorbeeld buitenzonwering monteren, of je bent bezig met het stofferen van een woning/pand. Jij maakt de klanten blij met het resultaat wat je oplevert, dankzij jou genieten zij dan nog lang van de geleverde vloer of buitenzonwering!

Krijg jij hier energie van en zie jij jezelf al aan het werk?

Schrijf je in!